PREZENTACIJA LJETNIH ŠKOLA

I ove godine pripremili smo za vas ljetne tečajeve za učenje jezika, a sve o njima možete saznati na prezentaciji u petak, 28.05.2021. u 18:00 u Hebrangovoj 27/I.

U skladu s epidemiološkom situacijom za ovu godinu vam nudimo nešto bliže i stoga sigurnije, ali podjednako zanimljivo kao i Engleska, Studio Cambridge.
Za odrasle polaznike željne kontakta s izvornim govornicima i zanimljivih interaktivnih programa nudimo u suradnji s našim dugogodišnjim partnerom školom Studio Cambridge online tečajeve koje vode izvorni govornici, profesori škole Studio Cambridge.
Za mlađe i odrasle polaznike tijekom ljetnih praznika ponovo nudimo učenje engleskog u ESE školi na Malti, o čemu više možete pročitati ovdje, kao i učenje njemačkog u GLS školi u Njemačkoj. Više o GLS školi njemačkoj jezika pročitajte ovdje.
Za djecu 8-14 godina željnu putovanja tijekom ljetnih praznika nudimo ove godine ljetni kamp nešto bliži od Engleske, ali podjednako zanimljiv, pun aktivnosti, i s nastavom i komunikacijom isključivo na engleskom jeziku. Kamp je novi, u blizini Crikvenice, dostupan roditeljima u slučaju hitne situacije, što je u današnje vrijeme dosta bitno. Više o kampu u Crikvenici možete pročitati ovdje.

Molimo predbilježite se ili potvrdite dolazak na prezentaciju telefonski na 0915075054 / 0915783339 ili elektronskom poštom na carob.rijec@gmail.com / info@carobna-rijec.hr. Ograničen je broj sudionika iz epidemioloških razloga.

Veselimo se Vašem dolasku!