Ljetna škola filma na engleskom jeziku

Izrazita nam je čast pozvati vas na Prvu ljetnu škola filma na engleskom jeziku u organizaciji centra za strane jezike Čarobna riječ!

Ljetna škola filma prva je u nizu ljetnih škola u organizaciji centra za strane jezike Čarobna riječ u potpunosti posvećena filmu. Čitav događaj se održava na engleskom jeziku. Polaznici će kroz vrhunski osmišljene radionice pisanja scenarija, snimanja, montaže i uglazbivanja filma te uz profesionalnu filmsku opremu i stručne mentore imati priliku naučiti čitav proces stvaranja kratkometražnog filma i snimiti svoj prvi film! Predznanje u području filma nije potrebno, a školu mogu pohađati učenici u starosti od 7. razreda OŠ do 4. razreda SŠ.

Škola se održava od 21.6 do 25.6. a broj prijava je ograničen. Više detalja o programu možete saznati u videu i pdf dokument u prilogu.

Ljetna škola filma VIDEO

Ljetna škola filma

Brzo ispuni link za prijavu i provedi ljeto na najbolji mogući način! LINK ZA PRIJAVU: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJetrejGYLVkLdASTmSZyTWYR9suToQEnAayLx_yv4Xp_YnQ/viewform?usp=sf_link

Vidimo se! 😉