O nama

Škola stranih jezika u srcu Zagreba s uigranim timom koji već 20 godina surađuje profesionalno i prijateljski. Prije pokretanja „Čarobne riječi“ sadašnje partnerice surađivale su u raznim školama stranih jezika. Većinu svojih učenika provele su kroz cijelo obrazovanje – od vrtića do završetka srednjoškolskog školovanja. Već dugi niz godina pripremaju polaznike za polaganje međunarodnih ispita iz engleskog jezika: Cambridge ESOL ispita (FCE,CAE i CPE) te IELTS ispita. Pojačanje pružaju izvrsne profesorice i profesori njemačkog, talijanskog, španjolskog i ruskog jezika.

Nastava se održava u suvremeno opremljenom prostoru u središtu grada, u Hebrangovoj 27. Od školske godine 2014./ 2015. nalazimo se i u osnovnim školama Silvija Strahimira Kranjčevića i Ivana Gundulića.

 

 • Stručni i iskusni profesori
 • Suvremene nastavne metode
 • Rad u malim homogenim grupama
 • Prilagođavanje potrebama polaznika
 • Besplatni dopunski rad po potrebi
 • Besplatna testiranja
 • Jedinstven način rada s malom djecom
 • Primjer dobre prakse rada s djecom u svijetu (CiPELT)
 • Suvremeno uređen prostor u središtu grada
 • Učionice opremljene računalima i LCD ekranima
 • Dugogodišnja suradnja s Britanskim savjetom (Škola Addvantage partner)
 • 100%-tna uspješnost na međunarodnim ispitima iz engleskog jezika
 • Besplatni probni testovi za međunarodne ispite iz engleskog jezika (mock exams)
 • Value for money

Eva Bogdanović

Diplomirala je engleski jezik i književnost i opću lingvistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Predavala je engleski kao vanjska suradnica u Centru SUVAG – školi stranih jezika, a od 1994. do 2012. radi kao profesorica engleskog jezika u Učilištu Stara Vlaška te od 2009. do 2011. kao voditeljica obrazovanja. Autorica je programa za predškolski odgoj i odrasle. Sudjelovala je na mnogim stručnim seminarima u zemlji i inozemstvu. Predaje opći jezik svim uzrastima te priprema polaznike za polaganje međunarodnih ispita (FCE,CAE). Od 2012. radi kao profesorica engleskog jezika u Centru za strane jezike Čarobna riječ.

Renata Keber

Diplomirala je engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Živjela je u SAD pet godina gdje je i maturirala. Radila je u Centru SUVAG – školi stranih jezika, Učilištu Stara Vlaška te surađivala s drugim školama stranih jezika. Predaje opći jezik svim uzrastima te vodi poslovne tečajeve i pripremne tečajeve za međunarodne ispite (FCE, CAE i CPE). Prisustvovala je brojnim seminarima u zemlji i inozemstvu. Od 2012. radi kao profesorica engleskog jezika u Centru za strane jezike Čarobna riječ.

Jadranka Smojver

Diplomirala je engleski jezik i fonetiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Radila je u osnovnim školama, Centru SUVAG – škola stranih jezika (1989-1995) i u Učilištu Stara Vlaška (1995-2012). Predaje opći jezik svim uzrastima.  Priprema polaznike za polaganje međunarodnih Cambridge ESOL ispita (FCE, CAE). Sudjelovala je na brojnim stručnim usavršavanjima u zemlji i inozemstvu. Od 2012. radi kao profesorica engleskog jezika u Centru za strane jezike Čarobna riječ.

Vanda Gašpić

Diplomirala je španjolski i talijanski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Pohađala je mnoge tečajeve u Španjolskoj i Italiji te je sudjelovala na raznim stručnim seminarima. Predavala je kao vanjska suradnica u školama stranih jezika SUVAG, Medijana Jezici te Lingua Grupa, a od 2009. do 2012. u Učilištu Stara Vlaška. Od 2012. radi kao profesorica španjolskog i talijanskog jezika u Centru za strane jezike Čarobna riječ. Predaje opći španjolski i talijanski jezik djeci i odraslima.