ČAROBNA RIJEČ ČINI DOBRO

Xmas_Gift

U predbožićno vrijeme svi poželimo darivati svoje bližnje te činiti dobro.
Škola stranih jezika Čarobna riječ radi to na pomalo samozatajan način. Još prošle školske godine 2014./2015. u suradnji sa Zonta klubom Zagreb, članom Zonta International zajednice poslovnih žena s humanitarnom misijom, omogućili smo učenje stranih jezika za 10 djevojaka iz Ženskog učeničkog doma Dora Pejačević. Zonta klub Zagreb platio je tečaj od 70 sati (x60 min) za pet djevojaka, dok su profesorice Čarobne riječi primile pro bono još pet djevojaka te svima poklonile potrebne udžbenike.
Ovaj prvi tečaj od 70 sati završava u proljeće, ali to neće značiti i kraj učenja stranih jezika za djevojke iz doma. Kako su se pokazale vrlo marljive i vrijedne, pružamo im mogućnost da produže pohađanje nastave odabranih jezika za još 30 sati tj. do lipnja.
Sa željom širenja duha Božića i činjenja dobrih djela tijekom cijele godine, vlasnice Čarobne riječi odlučile su i u sljedećoj 2016./2017. šk. god. ponuditi djevojkama besplatan nastavak učenja jezika u postojećim grupama i s novim prijateljima koje su stekle u našoj školi.
Svim našim polaznicima i njihovim obiteljima želimo sretan Božić i uspješnu Novu godinu!