LJETNI TEČAJEVI U ENGLESKOJ

Cambridge University and King’s College Chapel

Ljetni tečajevi engleskog jezika u organizaciji Centra za strane jezike Čarobna riječ i partnera održavaju se u školi Studio Cambridge koja je osnovana 1954.g. i najstarija je škola engleskog u Cambridgeu. Programi su akreditirani od strane Britanskog savjeta (British Council), a pohađaju ih polaznici iz čitavoga svijeta. Studio Cambridge nudi raznovrsne tečajeve za odrasle tijekom cijele godine, kao i zimske i ljetne tečajeve za mlade od 8 do 19 godina. Osim u Cambridgeu, nastava se odvija i na nekoliko lokacija u okolici Cambridgea te u predgrađu Londona, ovisno o dobi polaznika i vrsti tečaja koju žele upisati.

Polaznici su za vrijeme ljetnih tečajeva smješteni u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama u kampusima, uz stalni nadzor i pomno isplaniranu svaku minutu boravka – učenje, izleti, zabava. Na raspolaganju im je i besplatan wi-fi.

Sir Edward, Ely (8 do 16 godina)

Ljetni kamp Sir Edward smješten je u srednjovjekovnom gradiću Ely u blizini Cambridgea, poznatom po veličanstvenoj katedrali iz 1083.g. Nastava se odvija u jednoj od najstarijih škola u Engleskoj i u svijetu, u stilu Hogwartsa iz “Harrya Pottera”. Djeca mogu sudjelovati u Harry Potter tematskim radionicama te raznim sportskim aktivnostima.

Sir Michael, Cambridge (13 do 17 godina)

Ljetni tečajevi održavaju se u matičnoj školi koja se nalazi u prekrasnoj viktorijanskoj vili, na desetak minuta pješke od strogog centra Cambridgea, većine znamenitosti i trgovina, a smještaj je organiziran u studentskom domu u neposrednoj blizini.

Sir Lawrence, Cambridge (12 do 16 godina)

Ljetni kamp Sir Lawrence osmišljen je za manje grupe i individualne polaznike. Smješten je na 10 minuta od središta Cambridgea, na koledžu Lucy Cavendish. U sklopu Sir Lawrence kampa također je moguće sudjelovati u tematskim radionicama koje omogućuju uvid u život tipičnog studenta na Cambridgeu.

Sir Christopher, Cambridge (16 do 19 godina)

Ljetni tečajeviLjetni tečajeviSmještaj i nastava organizirani su u dva prekrasna koledža: Ridley Hall College i Newnham College. U sklopu ovog programa moguće je sudjelovati u tematskim radionicama koje omogućuju uvid u život tipičnog studenta na Cambridgeu koje uključuju posjet dijelovima sveučilišta u Cambridgeu koji nisu inače dostupni turistima.

Za više informacija obratite nam se na carob.rijec@gmail.com. Rado ćemo vam prezentirati raznovrsne programe koje nudimo u inozemstvu te vam u skladu s vašim željama, potrebama i mogućnostima preporučiti najbolje rješenje.