UČITE TALIJANSKI U ITALIJI

Učite talijanski u Italiji u organizaciji Centra za strane jezike Čarobna riječ. Vodimo Vas u čarobnu Firencu!

Škola InFlorence Academy nalazi se u renesansnoj palači iz 16.st., na Trgu Santo Spirito u centru Firence. Udaljena je manje od 10 minuta od poznatog mosta Ponte Vecchio. U neposrednoj blizini škole nalaze se brojni restorani, café barovi i trgovine. Osnovana  je 1957.g. i najstarija je škola za učenje talijanskog u Firenci. Također je prva koja je dobila akreditaciju Ministarstva obrazovanja za poučavanje talijanskog jezika za strance i surađuje s najvišom znanstvenom institucijom u Italiji koja se bavi talijanskim jezikom: Accademia della Crusca.  Kvalitetu škole garantira EAQUALS (European Association for Quality in Language Services).

U sklopu škole nalazi se 11 učionica, konferencijska dvorana, dvorana za druženje, knjižnica i multimedijalni centar te prekrasna terasa. Polaznici imaju na raspolaganju besplatan wi-fi i mogućnost posuđivanja knjiga i dvd-a.

Nudi mogućnost organiziranja smještaja u obitelji, u stanu s drugim polaznicima, apartmanu ili u hotelu.

Tečajevi počinju svaki ponedjeljak i organizirani su u tjedne module. Prvi dan tečaja svi polaznici pišu inicijalni test kako bi se odredio njihov stupanj znanja, a na kraju tečaja polaznici će dobiti certifikat o pohađanju.

Osim općih tečajeva škola nudi i razne specijalizirane tečajeve koji se mogu pohađati samostalno ili kombinirati s općim tečajevima: tečajavi za polaganje međunarodno priznatih ispita (CELI i DITALS), talijanski u turizmu, povijest umjetnosti, talijanska kuhinja, dizajn i moda, slikarstvo, opera, gluma i film, šminka. Škola također nudi tečajeve usavršavanja za profesore talijanskog jezika, a na jednom takvom tečaju bila je i naša profesorica.

Galeriju slika možete pogledati ovdje.


Obratite nam se za više informacija na carob.rijec@gmail.com. Rado ćemo vam prezentirati raznovrsne programe koje nudi InFlorence Academy te vam u skladu s vašim željama, potrebama i mogućnostima preporučiti najbolje rješenje.