Cambridge ispiti

college-cambridge-cambrige

U našoj školi možete se pripremiti za polaganje jednog od Cambridge međunarodno priznatih ispita: KET, PET, FCE, CAE ili IELTS. Ti će Vam certifikati otvoriti mnoga vrata, kako u obrazovanju, poželite li otići studirati u inozemstvo, ili u poslovnoj karijeri. Prednost Cambridge certifikata jest ta da vrijede trajno u poslovne svrhe. Mi se kao škola možemo pohvaliti sa stopostotnom prolaznošću naših polaznika te titulom srebrnog partnera Britanskog savjeta.

CAMBRIDGE ISPITI

KET ispit je test općeg engleskog jezika najniže razine u nizu Cambridge English ispita. Uspješno položen ispit dokazuje da kandidat na jednostavnom engleskom jeziku može komunicirati u svakodnevnim situacijama.

PET kvalifikacija dokazuje da možete komunicirati na engleskom jeziku u praktičnim, svakodnevnim situacijama.

FCE kvalifikacija dokazuje da možete govoriti i pisati na engleskom jeziku dovoljno dobro da radite ili studirate u okolini koja govori engleskim jezikom.

CAE kvalifikacija dokaz je da engleski jezik kandidata zadovoljava standarde koji se očekuju od  poslovnog čovjeka ili studenta.

IELTS je najpopularniji ispit iz engleskog jezika na svijetu koji otvara mnoge nove mogućnosti, pogotovo ukoliko razmišljate o životu u inozemstvu, te je stoga ispit koji se uglavnom i polaže u imigracijske svrhe.

126130-cefr-diagram

 

˙preuzeto sa stranice: www.britishcouncil.hr